Ο γιος μας

Βαγγέλης Μπέκας

Σε ένα μικρό ακριτικό χωριό ένας επτάχρονος εξαφανίζεται. Ατύχημα, φόνος, απαγωγή ή νέο παιδομάζωμα; Ένα υπαρξιακό μυθιστόρημα μυστηρίου και αγωνίας για την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων, ένα βιβλίο με καταιγιστικό ρυθμό, σύνθετη πλοκή και απροσδόκητο τέλος.

Η ράφτρα

Αργυρώ Μαργαρίτη

Ένα περίτεχνο ιστορικό μυθιστόρημα που ξετυλίγεται στη γη της Θράκης, που θα μπορούσε να είναι παραμύθι ανατρεπτικό, με άρχοντες, κυράδες και θεριά που ράβουν τα πάθη, τους έρωτες, τα μυστικά και τις προδοσίες με γερές βελονιές πάνω στη ζωή τους.

Γυναίκες της αναμονής

Μάρω Βαμβουνάκη

«Γιατί δυστυχώς συμβαίνει να είμαστε πλάσματα γεμάτα φόβους και ψιλοδουλεμένες άμυνες. Φοβόμαστε ακόμα και την αληθινή χαρά, την ευτυχία και, ίσως περισσότερο, τη βαθιά αγάπη».
Από τη συγγραφέα του 1.000.000 αντιτύπων Μάρω Βαμβουνάκη.

Τα Άπαντα

Αντώνης Σαμαράκης

ΤΟΜΟΣ 1

Το διαχρονικό έργο του πολυβραβευμένου λογοτέχνη Αντώνη Σαμαράκη ξαναζωντανεύει 100 χρόνια από τη γέννησή του σε δύο πολυτελείς σκληρόδετους τόμους-κόσμημα για κάθε βιβλιοθήκη.

Ο πρώτος τόμος περιλαμβάνει: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ, ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΡΝΟΥΜΑΙ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Τα Άπαντα

Αντώνης Σαμαράκης

ΤΟΜΟΣ 2

Το διαχρονικό έργο του πολυβραβευμένου λογοτέχνη Αντώνη Σαμαράκη ξαναζωντανεύει 100 χρόνια από τη γέννησή του σε δύο πολυτελείς σκληρόδετους τόμους-κόσμημα για κάθε βιβλιοθήκη.

Ο δεύτερος τόμος περιλαμβάνει: ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, Η ΚΟΝΤΡΑ, 1919-, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ, ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

Ροδανθός

Σόφη Θεοδωρίδου

Η ιστορία μιας οικογένειας στη Σύμη και στη Ρόδο, πολυκύμαντη και ταραχώδης σαν τη θάλασσα που περιβάλλει τα δύο νησιά, από τα τέλη του 19ου αιώνα και μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα, με συνδετικό ιστό μια γυναικεία μορφή, από τη χαρισματική πένα της Σόφης Θεοδωρίδου.

Μοιρολόι

Κάρεν Κέλερ

Μετάφραση: Αλεξάνδρα Παύλου

Τιμωρείται βάναυσα όποιος τολμήσει να επαναστατήσει. Όμως το «Κορίτσι», με τεράστια δύναμη για ζωή, δε λυγίζει. Ένα μυθιστόρημα στα ίχνη της Ιστορίας της Θεραπαινίδας της Μάργκαρετ Άτγουντ, ένας ύμνος στην αγάπη, στην ελευθερία, στη φύση και στις ανθρώπινες αξίες.

Αιχμάλωτοι των σκέψεών μας

Άλεξ Παττακός & Ελεϊν Ντάντον

Μετάφραση: Σέβυ Σπυριδογιαννάκη

Ο Δρ. Άλεξ Παττακός και η Ελέιν Ντάντον εφαρμόζουν ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ του Βίκτορ Φρανκλ και την πρακτική της ΝΟΗΜΑΤΟλογίας. Επισημαίνουν επτά βασικές αρχές και δείχνουν πώς μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή και την εργασία για να έχεις πάντα την ελευθερία να επιλέξεις τη στάση σου χωρίς να είσαι αιχμάλωτος των σκέψεών σου.