Το κατάστημα Κιβωτός, που προσφέρει επιλογές ύφους και ύψους ραπτικής και συνεφαπτόμενους ήχους, είδη δώρων και υφάσματα, κλωστικά, αεικίνητες ραπτομηχανές, πλεκτά, τσάντες, εσώρουχα και για εξωτερική χρήση, αξεσουάρ, χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά και φθινοπωρινά καπέλα, κάλτσες για κιρσούς και παντόφλες πλατυποδίας, δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει με την Κιβωτό του Νώε. Κατά συνέπεια, δεν πρόκειται να παραστεί, πριν από τον επόμενο κατακλυσμό, στη νέα κοινή δικάσιμο για αγωγές, που έχουν καταθέσει συνεισαγωγείς επιβίωσης και συνεχίζουν απόγονοί τους, εφόσον δεν έχουν εν τω μεταξύ εξαλειφθεί, ακυρώνοντας το έννομο συμφέρον τους, δεδομένου ότι άλλη Κιβωτός το κατάστημα και άλλη η Κιβωτός του Νώε. Αλλού δηλαδή η ραπτική πανί με πανί και αλλιώς να μένεις πανί με πανίδα, χωρίς χλωρίδα ή χλωρίνη, που δεν συνιστούν εικοσιδύο κατασκευαστές πλυντηρίων, τα οποία δεν πωλούνται από την Κιβωτό το κατάστημα.
Σύμφωνα με έγκυες πηγές, όσο και αν πλένεις τον Δρ Νω, έψιλον σε ντοκτοράτο δεν θα προσθέσεις. Αντιθέτως, κατά την εγγειοβελτίωση και εν γένει τον καλλωπισμό εγκύων μονάδων, το σαπούνι σου χαλάς, όπως και τα χαλιά επίσης. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι, όπως το εννοούσε και ο Νώε, η αυξανόμενη εξάλειψη των ειδών θα διευκολύνει την αποπεράτωση της δίκης, συντομεύοντας την ακροαματική διαδικασία επί του όρους Αραράτ, όπου συμπερασματικά άραξε η πολυπληθής Κιβωτός, συντρίμμια της οποίας παντού αναζητούνται. Μπορεί η Θέμις να είναι τυφλή, αλλά ακούει τις μαρτυρίες από τα στόματα και τις οπές των εναγόντων.
Στις εν λόγω μαρτυρίες περιλαμβάνονται βρυχηθμοί, γκαρίσματα, υλακές, κοάσματα, νιαουρίσματα, τιτιβίσματα, ομιλίες, κελαηδισμοί, σφυρίγματα, θροΐσματα, φυλλοβολισμοί, γουρουνίσματα, χι χο, όινκ όινκ, κουάξ κουάξ, κικιρίκου, πα πα πα, βελάσματα, μουγκανητά, χλιμιντρίσματα, άσματα, σαλπίσματα, αναμασήματα, κλάματα, βόμβοι, πλαταγίσματα, ζουζουνίσματα, γαβγίσματα, κακαρίσματα, κακαβίσματα, κρωγμοί, κοκκυσμοί, πιπίσματα, ζουζουνίσματα, κουκουβαγίσματα, καρακαξίσματα, ορυμαγδοί, κικκαβισμοί, βυζμοί, κλαγγές, τσιρίγματα, χρεμετίσματα, βλυχές, βελάσματα, κελαρύσματα, μορμυρισμοί, ρόθοι, ολολυγμοί, κοκκυσμοί, κρωγμοί, λυκιθμοί, ουρλιαχτά, σιγμοί, συριγμοί, παπασμοί, ογκηθμοί, βριμαγμοί, μωκασμοί, κακανίσματα, μυκηθμοί, λαλήματα, βιρβιρίσματα, βομβισμοί, τρισμοί, ζιζινίσματα, τετερίσματα, ψιττακισμοί, σπιζιθμοί, γρυλίσματα, γρυσμοί, γρουξίματα, γογγρυσμοί, κοϊσμοί, τιτιβίσματα ή ψαλμοί, ομαγμοί, ρύζοι, κακαβισμοί, κράγοι, λαλήματα, κλωγμοί, κροταλισμοί, πιπισμοί, κραξίματα, χουχουτίσματα, τρυσμοί, τριλλυσμοί, ρεκασμοί, κουκουρίσματα, βαβίσματα, αλυχτίσματα, ρυασμοί, σκουζμοί, γκαρίσματα, βουίσματα, μυκηθμοί, μουγκανίσματα, φριμαγμοί, ωρυγές, ροίβδοι, ροίζοι, τριγμοί, σαλαγές, καλά τερετίσματα και αντίστοιχοι ήχοι σε άλλες μετα-βαβελικές γλώσσες, όπως στα ισπανικά του Δον Κιχώτη για γαϊδάρους, στα αγγλικά του Χέρμαν Μέλβιλ για φάλαινες ή στα κερκυραϊκά του Τζέραλντ Ντάρελ για οικόσιτα θηρία με προϋπηρεσία σε ΜΜΕ ή Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης.
Στα τυφλά η Θέμις θα κρίνει από πλημμελήματα σε σχέση με τις συνθήκες επιβίβασης και αποβίβασης έως κακουργήματα ως προς την (αν)οικειοποίηση συντρόφων, αλλά και πολλών ειδών από άλλα είδη, κατά την επίπλευση και εν μέσω διαταραχών συμπεριφοράς στα αμπάρια, τις κουπαστές και τα πανιά του σκάφους, φερ’ ειπείν, ασέλγεια κατ' εξακολούθηση των ελεφάντων σε γαρδένιες, που και στη θάλασσα προκαλεί ναυτία, ή bullying που υπέστησαν ταυροειδή από ελαφρώς κερασφόρους αμνούς σε ένα τόσο κλειστοφοβικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα η δίκη να μην αποκλείεται να διαρκέσει έως την Τρίτη Παρουσία, σύμφωνα με το σχήμα των τριών πράξεων που επιβάλλει το νεωτερικό θεατρικό πρωτόκολλο, πριν παρεμβληθεί Δευτέρα, όταν τα θέατρα αργούν, αλλά εκτός ράμπας δραματικές σκηνές συνεχίζονται.
Υπενθυμίζεται ότι σε κακουργήματα αναβαθμίζονται πλημμελήματα σε ώρες υψηλής τηλεθέασης, ενώ κάθε Παρασκευή, μαύρου ή άλλου χρώματος, παρέχονται ειδικές εκπτώσεις σε όσους αγοράζουν χάπια αδυνατίσματος, βιτριόλι, καθαρτικό ή άλλα χρήσιμα σκευάσματα, βιταμινούχα ή μη, κολλύρια για κάθε οπή, ρινικά υγρά για αφτιά που δεν μυρίζουν και για κρυολογήματα και κρυολογίες συναπισμούς. Αφού βράσει με νερό το λινοκκόκι μέχρι να γίνει μπλάθρι, το ζεστό αυτό κατάπλασμα πασπαλίζεται με συναπόσπορο που έχει κοπανιστεί και απλώνεται κατάσαρκα στην πλάτη, που σκεπάζεται με μάλλινο πανί. Η υπεραιμία κάνει καλό.
Με τόσες στερήσεις και καθυστερήσεις είναι φυσικό η εξέλιξη της διαδικασίας να συμπέσει με την προβολή της σειράς «Καθυστερημένοι», που αναδεικνύει όσους δεν πρόλαβαν να ριχηθούν στην Κιβωτό, αποφεύγοντας έτσι την κακοποίηση ή την καλλωποίηση. Θα τηρηθεί σειρά προσέλευσης για όσους δεν έρθουν. Χωρίς ειδική ώθηση. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Στις 7 Σεπτεμβρίου εξάλλου τιμάται η μνήμη του αθλητού της ευσεβείας και χειμαζομένων λιμένος Αγίου Σώζοντος. Η ψυχή του μιμούμενου την ηρεμία των προβάτων αυτού βοσκού και πράου ζηλωτή παροργίστηκε, όταν βρέθηκε μπροστά σε χρυσό ειδωλολατρικό άγαλμα στην Πομπηιούπολη της Κιλικίας. Έσπασε και πούλησε το δεξί χέρι του αγάλματος μοιράζοντας σε φτωχούς τις εισπράξεις, χωρίς να μπει στον πειρασμό καταπιστεύματος ή τραπεζικής κιβωτού. Έπειτα εμφανίστηκε στον έπαρχο, που είχε συλλάβει ανεύθυνους για την πράξη αυτή, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, χωρίς να προηγηθεί προκήρυξη. Αφού τον βασάνισαν φρικτά, τον έριξαν στη φωτιά, που δεν ήρθε ένας κατακλυσμός να σβήσει, και απήλθε.Ο κλυσμός συνεχίζεται


Προηγουμένως

Τρέχοντας επιτόπου / Δράχου Χούδρα - Χάρτης (hartismag.gr)

Παράπονα που μας περιήλθαν / Δράχου Χούδρα - Χάρτης (hartismag.gr)

Πώς περπατά η νύχτα (συμβουλές) / Δράχου Χούδρα - Χάρτης (hartismag.gr)

Ατυχή συμβάντα και θεραπείες / Δράχου Χούδρα - Χάρτης (hartismag.gr)

Oρθώς: ενός λεπτού σιγή / Δράχου Χούδρα - Χάρτης (hartismag.gr)