Εξηλεκτρονισμοί

Εξηλεκτρονισμοί

Από πλευράς ζήτησης υπερίσχυαν οι άυλες μεταβιβάσεις διαζυγίων, καθώς συνδυάζονταν με αποδεικτικό εμβολιασμού και φορολογική ενημερότητα και κατά συνέπεια έκπτωση στην έκδοση βεβαιώσεων περί τέλους επιτηδεύματος ή γενικότερα κάθε είδους δράσης. Ένας καταιγισμός ηλεκτρόπνευστων κινήτρων πιστοποιούσε τη μετονομασία της χώρας σε e-ΛΛΑΣ, ενώ αναρίθμητοι τηλεργάτες συνέχιζαν να πληνδικαλίζονται, προσχωρώντας εντούτοις σε ηλεκτρονικές καταλήψεις κοινάχρηστων χώρων.

Προβάλλοντας ατομικό άβαταρ, κάθε άτακτος και παραβατικά όργανα της τάξης, σχολικής ή κοινωνικής, ανταγωνίζονταν σε προσομοιώσεις κούρσας, με τους νικητές να επωμίζονται τα πρόστιμα. Συνήθως επρόκειτο για πολίτες, πολίτριες και πωλητές, γιατί γυναίκες αστυνομικοί της ομάδας ΗΡΑ έκαναν πίσω την κρίσιμη στιγμή και τους άφηναν να κερδίζουν.

Άστεγοι διαδήλωναν υπέρ των εργολάβων, των μηχανικών και του Πολυτεχνείου.

Συγγραφείς απαιτούσαν την κατάργηση της διδασκαλίας της λογοτεχνίας, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πανό με φωτογραφίες τους και τίτλους που πρόδιδαν έναν συνδυασμό γνώσεων: Η Πάπισσα ξανασταυρώνεται, Το εξάρτημα του μητρώου μου, Η φόνισσα Ζ, Η ζωή εν Πάφω, Ζητείται λεπίς, Ιλι-Άς, Ιλι-Δέν. Τα πάντα Ροΐδης, όπως έλεγε ο εξ αίματος Εφέσιος.

Ένας από τους έξι Καρυωτάκηδες, τον οποίο είχαν εξάγει, θριάμβευε στο Βρετιτανικό Μουσείο, με σημαντικές πωλήσεις στο Γκυφτ Σοπ για ενέσεις κατά της νεοπληξίας. Επαναφέροντας με λυγμούς ληγμένα φάρμακα καταναλωτές συνέχιζαν τις θεραπείες. Έλα και ΄Ελ-γινε, ψιθύριζαν κράχτες, σε καταστήματα εστίασης εστιάζοντας το ενδιαφέρον περιπλανώμενων αρχαιοκάπηλων. Σε ώρες αιχμής, τα κεφάλια μέσα, φώναζαν ορκωτοί ελεγκτές των συρμών. Ηλεκτρονικές επιταγές δώρων εξασφάλιζαν σύμπνοια σε ομοϊδεάτες, που είχαν την ίδια ιδέα για τη μόδα.

Τους πλέον προσβεβλημένους, από την αγένεια ακόμη και γενειοφόρων, μετέφεραν ατρόμητοι με σθενοφόρα, ώστε σε μετονομασμένων υγειοκομείων τα ράντζα να καταλήγουν. Ψυχές παγιδευμένες φτερούγιζαν σε κόρες που περιέβαλαν κάθε καρβέλι άρτου. Τα θεάματα ήταν αόρατα. Ο καιρός δυσανασχετούσε. Σε μια έκρηξη δυστροφίας, οι όψιμοι προπορεύονταν σε νεοφυείς διαδρομές. Κλήρος στη θάλασσα δεν περίσσευε ούτε για ναύκληρο.

Πίλοι απειλητικοί σκέπαζαν κρανία θεραπευμένων. Σε κάθε περίπτερο και τεστ (νόσησης, ευφυίας ή κοινωνικής δικτύωσης). Χωρίς να διακρίνονται πίσω από τις ορχιδέες, προστάτες καιροφυλακτούσαν. Μια νέα τάση Ζουμ εναρμόνιζε γιόγκα και γιο γιο και γιογιόγκα ονομαζόταν. Μουσικοί ηλεκτρονικά χάζευαν έξω από βιτρίνες με φρούτα, μελετώντας κινήσεις καρπών πριν τους δαγκώσουν, καθώς από τους κραδασμούς των ψηφιακών συναλλαγών κανείς δεν άκουγε τις προληπτικές κραυγές τους.ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αppαισιοδοξία / Γιώργος Χουλιάρας - Χάρτης (hartismag.gr)

Έντυσον & Έγδυσον / Γιώργος Χουλιάρας - Χάρτης (hartismag.gr)

Ωδική βοήθεια / Γιώργος Χουλιάρας - Χάρτης (hartismag.gr)

ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
 

αυτόν το μήνα οι εκδότες προτείνουν: